dimarts, 27 d’octubre del 2015

AEROPORTS VERDS


El dia 27 d'octubre vam anar al bloc tècnic de l'aeroport on hem fet unes activitats. La primera era fer un avió i programar-lo amb els ordinadors, després, vàrem comprovar amb un aparell quant de soroll feia i com vam veure que les persones que tenien les cases molt a prop de l'aeroport escoltaven molt de soroll vam programar els avions una altra vegada per a que no fecin tant de soroll.
La segona activitat la vàrem fer amb una monitora que ens explicava què és un aeroport, que pot passar i com es pot parar la gasolina i amb què. Amb la mateixa monitora també, vam anar als bombers i aun lloc on hi havia animals que espanten els pardals per evitar accidents.
Sophia Kokossulis.

 El nostre primer aterratge:
 I el segon:

5 comentaris:

  1. ANGEL ROIG MARÍ KKKKKKKKKKKKKKKKK27 d’octubre del 2015, a les 18:41

    i a que fer els deures aquiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ResponElimina
  2. ANGEL ROIG MARÍ KKKKKKKKKKKKKKKKK27 d’octubre del 2015, a les 20:29

    Ok vale ja ho he fet . ja entrad per vora ses fotos.

    ResponElimina
  3. NEUS
    MOHI PASAT MOLT BE MA ENCANTAT

    ResponElimina